A márvány lábazat lába kicsit megrövidült, Apu ugyanis felvéste ma a követ azon a részen, mely a konyhából a szobához fog csatlakozni. Azóta borogatjuk Apu bucira dagadt kezét, merthogy egyszer nem sikerült eltalálni a vésõt :(

És! Van szééééép új bejárati ajtó! Most nagyon álmos vagyok, és holnap már nem leszek szabin, aludni kell - szóval még 24 óráig csigázom a kíváncsiságot, és aztán lesznek képek is. Sajnos lesz még egy csomó munka addig, ameddig tényleg a szolid elegancia képét fogja ajtónk mutatni, ennek oka pedig, hogy a ház túlnyomórészt habarcsból épült (a lépcsõház köve alatt meg homok van). A habarcs jó, ha bontásról van szó, de építéskor kevésbé, nem szilárd, porlik, potyog, törik. Így most van az ajtó mellett egy kis kukucskálónyílás az érdeklõdõknek. Majd be lesz betonozva. Az ajtó mellett meg lészen vakolat, és a drótok nem fognak a levegõben lógni.

Gondolkodtam, hogy ezt a bejegyzést az Építõ kérdések vagy a Törés-zúzás kategóriába tegyem, majd meglátjátok holnap a képeken, miért az utóbbit választottam.

Köszönöm szépen az ajtót Anyu és Apu!!!!