Annyi, de annyi minden történt itthon! Örömmel jelentem, hogy az új kábeltévés net használatával kerül már fel a világhálóra, amit írok :) A drótok még kicsit kóborolnak itt szanaszét, na de hát ez nem kihívás számunkra.

Lett kaputelefon a házban, sõt, most már nálunk is szól. A kapun végre nincs kívülrõl kilincs, bár az, hogy a gombos zárat hogyan tették fel, hagy némi kívánnivalót maga után. Ezen kívül szépen halad a ház körül a járdacsere, tényleg nagyon nagy a sürgés-forgás a ház körül. Mondjuk az, hogy negyed 7-tõl légkalapáltak az ablak alatt, az nem esett annyira jól.

A kémény-témában is történt sokminden, de ez nem annyira látványos, inkább csak a sok utánajárásról tudnék mesélni, de nem. Inkább mutatom a megújult szobákat! Még délelõtt kezdõdött a fúrkálás, felkerült a falra a Piri nénirõl kapott gyönyörû tûzzománc ikon:

1866272.jpg

Megtalálták a helyüket a CD-tartók is, és végre látható a sárkánnyal küzdõ angyalunk / Szent Györgyünk, aki a nászutunk kezdete óta kísér bennünket. A termosztát mellõl is egy tûzzománc angyal figyel ránk -- Nóri ajándéka. Remélem, eljön személyesen is megnézni...

1866283.jpg

Közelebbi fotók majd talán legközelebb.

És ami -- méretébõl adódóan -- a leglátványosabb változás: van ágyunk! Anna és Zsolt esküvõje után siettünk haza, hogy a szállítók itthon találjanak bennünket. Gábor percek alatt összerakta az ágyikót, aki egyébként Sára típusú és hamarosan bele is ugrom, hogy aztán 5 napig Gáborka egyedül alukáljon benne, míg én Pöszmöszben okosodom (haha).

1866297.jpg1866298.jpg

Ki ne sietne haza egy ilyen kedves kuckóba? Gyertek, nézzétek meg, milyen! :)