2197539.jpg

Köszönjük a mindenféle jókívánságokat, igazán szép karácsonyunk volt!

2197538.jpg

Ahogy már írtam legutóbb, a készülõdés napjai is remekül teltek, ajándékok, mézeskalácsok, gesztenyeszívek, trüffel- és kókuszgolyók között -- de a legeslegjobb hír, hogy 23-án délután Ági világra hozta harmadik kisfiát, Bencét! Képeket is találhattok róla a jobb oldali linkek között (Fóris család).

2197545.jpg

A szentestét a Jeszenõi családnál kezdtük, és itthon folytattuk kettesben. Birtokunkat e napon nyulak vették uralom alá (ha úgy tetszik nálunk mindig húsvét van)! Az egyik, a legkisebb máris kipróbálta az csillogó új biciklit (amit eddig sajnos nem tudtunk kipróbálni, ahogy az új szánkót sem [hacsak a szánkóra tálalt vacsora nem számít kipróbálásnak]:

2197541.jpg

Amíg a kis szürke pajti bicajozott, a többiek csak hegyezték a fülüket a lámpán meg pislogtak a pólókról, a tányérból és a párnákról.

2197542.jpg2197540.jpg2197544.jpg

25-én újra a Jeszenõi családnál jártunk, errõl az estérõl is töltöttünk fel képeket a fotós lapunkra.

26-án Szombathelyen folytattunk az ünneplést a Horváth családnál, úsztunk (inkább lebegtünk vagy lebzseltünk lustán) tejben-vajban egészen 29-ig. Hiába hoztunk haza mindenféle csemegét, másnap mégis kipróbáltuk az új párolónkat, és finom zöldségekkel nyugtattuk agyontömött bendõnket. A dzsungelhangulat lett a trend a kisszobában is, ahol az Ildiéktõl kapott párásító ontja magából a bárányfelhõket (majd kikapcsoljuk, ha villámlani is kezd).

30-án rendbe kellett kapni a lakást, mert jött a Jeszenõi család, Annamari, Tibi a két nagyfiúval, Pisti és Vica - képeket errõl is találhattok majd.

Szilveszter napján lustálkodtunk, majd az új káposztásmegyeri pancsoló felé vettük az irányt, mielõtt teljesen bepókhálósodtunk volna. Egy kis úszkálás, csúszdázás, szaunázás után betértünk Bendegúzhoz, a Jeszenõiekhez és Kati mamához, majd itthon köszöntöttük az új évet, egy picit megfázva, de biztosan abban, hogy 2009 szuper év lesz!