Kihasználom, hogy még ennyire szép az idõ, és nem vérzik túlzottan a szívem a nyári képeket nézve - következzenek tehát az idei utolsó (na jó, második) sövénynyírás napjának kerti képei. A küzdelem:

2040788.jpg

Sajnos most elég szomorúan néznek ki a sövény-csontvázak, úgyhogy inkább a kert vállalható felét mutatom:

2040789.jpg

Ez azért szép, nem? Legközelebb az elsõ hóról fogok közölni kerti képeket, addig kénytelenek leszünk beszorulni a lakásba.

Nem mutattuk még az új elõszobaszekrényt és a fogast, íme:

2040801.jpg

Sétáljunk tovább a konyhába, itt alakulgat a polc, de most nagyon lecsúszott a prioritási listán:

2040806.jpg

Polctartó kötél ide vagy oda, a konyha nagyon népszerû helynek tûnik. Zotyával és Dével minap itt próbáltuk felszámolni a lagzimaradék piákat (szorgalmunk ellenére sikertelenül), Ágival is ide jöttünk át, mert Lili itt találta meg az apukáját egy "koszos széken" (a hokedlin) állva, Ubival értekezve : ) Zita kijött repetázni a kukoricalevesbõl meg a narancsos grízpudingból - Ági és Zslötyi látogatása alkalmával viszont a konyha nem volt a siker színtere számomra, a bruschetta a második nagyon durván elrontott fõztöm (süttöm?) lett itt ama avokádókrém után, melyet turmixolás után szag alapján azonnal leküldtünk a Dunába. Viszont a szobában jó volt a hangulat, megvígasztalódtam, és elhatároztam legközelebb pizzát is rendelek biztos, ami biztos :)

Ha már a szobában vagyunk, hadd mutatom meg a szép új képkeretünket, amit Dorkától és Boogie-tól kaptunk (legközelebb a vázáinkat is megmutatjuk, de most elhervadt belõle a virág!):

2040830.jpg

A lámpát már talán láttátok a múltkori bejegyzésben is, most mutatom hozzá a csillárt:

2040831.jpg

A csillárt nem gyakran gyújtjuk meg, inkább a kislámpákat meg mécseseket, így sokkal melegebb fény lesz a szobában, pont ideális egy kis esti beszélgetésre Dettivel vagy társasozásra Andival és Rörcsivel : )